PIERO'S ITALIAN

PIERO'S ITALIAN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 111 beoordelingen
9 okt 2021 om 22:34 Super lekker eten! Echt met zorg bereid en geen standaard Italiaan. Wij hadden de lasagne en de anti-pasti dus geen ervaring met de pizza’s.
2 okt 2021 om 22:15 Fijn dat je zelfs op afstand kunt bestellen en je precies op tijd, thuis, van een heerlijke pizza kunt genieten.
4 sep 2021 om 19:28 Normaal véél beter; lijkt haastwerk deze keer. Bestel hier vaak en meestal superlekkere pizza's (5 sterren). Bestel de volgende keer weer gewoon, maar hoop dat ze dan we weer de oude zijn.
19 jul 2021 om 20:40 De korst was aan de ene kant verkoold en aan de andere kant niet gaar. Mozzarella was over de gehele pizza niet gegaard. Erg slecht pizza voor een pittige prijs. Tiramisu erg waterig, niet smaakvol. Bezorging was 25 minuten.
6 jul 2021 om 22:44 Wat een fantastische pizza's! Ik ga hier zeker vaker bestellen. Heerlijk deeg en royale toppings!
6 jun 2021 om 20:25 Heerlijk eten top bezorging! Aanrader als je kwaliteit wilt
25 mei 2021 om 9:35 Pizza was echt slecht. Deeg was gaar maar de kaas was koud, nat en niet goed gegaard. Zelf nog een kwartier in de oven gedaan toen was hij prima. Bezorging was 45 minuten.
22 mei 2021 om 19:53 Lauw bij aankomst, geen kaas erop, dat stond ook niet bij de omschrijving, maar je verwacht het toch. Pizza was perfect als die kaas had gehad en niet lauw was.
3 apr 2021 om 20:56 De lasagne was erg smaakloos.
23 mrt 2021 om 10:26 Bezorger en tijd van bezorging prima. Echter, de bestelde pizza's waren niet goed in de tas gelegd maar op de kop waardoor de pizza's niet in de originele staat waren.
27 feb 2021 om 8:33 Superlekker foccacia (pizzabodem), heerlijke tagliatelle en tiramisu is amaaaazing