PIERO'S ITALIAN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 121 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Piero's Italian. Meer weten? Ontdek meer

4 jul 2022 om 11:09 Netjes op tijd bezorgd, pizza's waren lekker en nog warm.
21 apr 2022 om 6:39 De halve pizza was uitgelopen... de doos was drijfnat aan een zijde waardoor de pizza daar een sompige bodem had gekregen. Zonde want qua smaak was hij wel lekker
2 feb 2022 om 16:30 Salade niet zoals besteld, kleiner en andere ingredienten. Wel nog steeds heerlijk, net als de pizza's. Dank iedereen.
16 dec 2021 om 20:22 Altijd top!
19 nov 2021 om 7:22 There was one mushroom and two pieces of walnut on my Truffel pizza, and two small leaves of basil on the Margherita... I had a feeling, that I'm eating plain pizza dough. Truly disappointing!
9 okt 2021 om 22:34 Super lekker eten! Echt met zorg bereid en geen standaard Italiaan. Wij hadden de lasagne en de anti-pasti dus geen ervaring met de pizza’s.
2 okt 2021 om 22:15 Fijn dat je zelfs op afstand kunt bestellen en je precies op tijd, thuis, van een heerlijke pizza kunt genieten.
4 sep 2021 om 19:28 Normaal véél beter; lijkt haastwerk deze keer. Bestel hier vaak en meestal superlekkere pizza's (5 sterren). Bestel de volgende keer weer gewoon, maar hoop dat ze dan we weer de oude zijn.
19 jul 2021 om 20:40 De korst was aan de ene kant verkoold en aan de andere kant niet gaar. Mozzarella was over de gehele pizza niet gegaard. Erg slecht pizza voor een pittige prijs. Tiramisu erg waterig, niet smaakvol. Bezorging was 25 minuten.
6 jul 2021 om 22:44 Wat een fantastische pizza's! Ik ga hier zeker vaker bestellen. Heerlijk deeg en royale toppings!
6 jun 2021 om 20:25 Heerlijk eten top bezorging! Aanrader als je kwaliteit wilt
25 mei 2021 om 9:35 Pizza was echt slecht. Deeg was gaar maar de kaas was koud, nat en niet goed gegaard. Zelf nog een kwartier in de oven gedaan toen was hij prima. Bezorging was 45 minuten.